Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş Valisi Vali Seddar Yavuz, Hasköy ilçesi Dağdibi köyünde devam eden asfalt çalışmalarını incemledi.

        Yavuz, gaçetecilere yaptığı açıklamada, bölgede ve Muş’ta yaşanan terör olaylarına rağmen devlet yatırımlarının devam ettiğini ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin büyük bir devlet olduğunu söyledi.

        Büyük devletlerin temel özelliklerinden birinin şefkat diğerininse kudreti olduğunu belirten Yavuz, şöyle konuştu:

        "Masum, vatani hizmetlerini, görevlerini sorumluluklarını yerine getiren vatandaşlarını şefkatle kucaklarken, kamu düzenini ve kamu güvenini tehlikeye sokan ülkeye ihanet eden PKK, DAEŞ, FETO ve DHKP-C gibi terör örgütlerine de balyoz gibi inmesini bilir. Büyük devletlerin tipik en önemli özelliği budur. Biz de teröre inat, bu hainlere inat halkımızın sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Biraz önce sizin de ifade ettiğiniz gibi 500 kilometreye yakın asfalt yaptık. Bu hakikaten Muş tarihinde de önemli bir dönüm noktasıdır. Her ilde yaptığımız yolun iki katına çıkıldı."

        Vatandaşlardan devlete güvenmesini ve devletin yanında yer almaya devam etmesini isteyen Yavuz, "Biz onların hizmetinde olmaya ve hizmetkarları olmaya devam edeceğiz. Biz hep beraber yeni baştan büyük Türkiye’yi kuracağız ve yeniden mazlumların umudu olmaya devam edeceğiz. Yani köyümüzden, mahallemizden, ilçemizden, ilimizden sonra Türkiye’yi imar edeceğiz ve böylelikle tüm dünyaya hakkı, hukuku yeni baştan haykırmaya devam edeceğiz. Bunu yapabilmek için de biraz önce söylediğim gibi kenetlenmemiz, kucaklaşmamız, kendi aramızdaki sorunları süratle çözmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

        Terör örgütlerine asla göz açtırmadan gerekeni yapacaklarının altını çizen Vali Yavuz, terör örgütlerine asla göz açtırmayacaklarını söyledi.

        Yavuz, "Şu anda da Şenyayla bölgesinde bir operasyon icra ediyoruz. Daha önce bir operasyon icra ettik, hepinizin bildiği gibi orda bomba yüklü bir aracı hava unsurlarıyla imha ettik. Sığınaklarını, mevzilerini vurduk. Arkasından bir kara operasyonu da gerçekleştirdik. Yine bugün itibariyle de bölgede operasyonumuz devam ediyor. Her nerede terörist varsa tepelerine balyoz gibi ineceğiz." dedi.

        Dağdibi Köy Muhtarı Kadri Coşkun ise "Köy muhtarları olarak terörden hiç hoşlanmıyoruz. Terör köylerimize yapılacak olan hizmetleri engelliyor. Halbuki devletimiz büyüktür, bu hizmetleri yaptıkça terör yok olacaktır. Bu hizmetlerin devamını istiyoruz. Allah devletimizden razı olsun, Allah her zaman devletimize zeval vermesin." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler