Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Yenicami Mahallesi'nde yürütülen yol düzenleme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi.

        Belediye Başkanı Özbalcı, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, mevsim şartları elverdiği sürece çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

        Ladik ilçesini daha temiz ve daha yaşanabilir kent haline dönüştürmeyi amaçladıklarını dile getiren Özbalcı, "Ladik'teki cadde, yol ve sokaklar doğalgaz, kanalizasyon ve yağmur tahliye hatlarının döşenmesi nedeniyle bozuldu. Yaptığımız çalışmalarla bozulan yollarımızda gereken düzenlemeleri yapıyoruz." dedi.

        Özbalcı, yol, cadde ve sokaklara güzel görünüme sahip olması için renkli parke taşları ile çeşitli desenler verdiklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler