Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Düziçi ilçesinde bir kişi, kendisini telefonla arayarak banka görevlisi olduğunu öne süren bir kişiye 3 bin 800 lira kaptırdı.

        Alınan bilgiye göre, Düziçi ilçesi Pirsultanlı köyünde ikamet eden O.E (65), cep telefonundan kendisini arayarak banka çalışanı olduğunu ve isminin Ö.Y olduğunu söyleyerek, O.E'ye daha önce bankadan çekmiş olduğu kredi masraflarının ödenmesi gerektiğini bunun için de telefonuna gelecek olan şifreyi kendisine söylemesini istedi.

        Durumun farkına varmayan O.E, telefonuna gelen şifreyi verdi. Bunun üzerine şüpheli şahıs Ö.Y mağdurun banka hesabından 3 bin 800 lirayı kendi hesabına aktardı.

        Dolandırıldığının farkına varan O.E, jandarma ekiplerine giderek suç duyurusunda bulundu. Jandarma ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucu paranın U.G (26) adına kayıtlı hesaba aktarıldığını tespit etti.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler