Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Tuşba İlçesinde "15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milli Mücadele" konulu kompozisyon ve resim yarışması düzenlenecek.

        Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından milli mücadele bilincinin yarınlara taşınması, toplumun tüm kesimine vatan, millet, bayrak, devlet sevgisini aşılamak ve demokrasi duygusunun benimsetilmesi sağlamak için düzenlenecek yarışmaya ilçedeki ortaokul öğrencilerinin katılabileceği belirtildi.

        Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Nuri Bekiroğlu, yaptığı açıklamada, yarışmayı ilçe milli eğitim müdürlüğüyle ortaklaşa düzenleyeceklerini ifade etti.

        Öğrencilerden ciddi bir katılım beklediklerine de vurgu yapan Bekiroğlu,"Ortaya çıkacak her eser ve düşüncenin, devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü temsil eden kanıt niteliğinde olacağına inanıyoruz. Tüm Tuşbalı öğrencilerin bunu on gün boyunca aileleri ve okul arkadaşları arasında gündem ederek, sürekli konuşarak ve yazarak önemli eserlere imza atılacağını ümit ediyoruz. Şimdiden tüm katılımcılara başarılar dilerim." diye konuştu.

        Bekiroğlu, yarışma için başvuruların 14 Ekim'de sona ereceğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler