Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde mermercilik yapan Mevlüt Öztürk, atölyesinin bahçesinde beslediği hayvanlarla küçük bir hayvanat bahçesi oluşturdu.

        Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mermerciliğin baba mesleği olduğunu belirterek, 10 yaşından beri mermer atölyelerinde çalıştığını ve nihayet kendi atölyesini kurduğunu söyledi.

        Serçe kuşu besleyerek başlayan hayvan sevgisinin gün geçtikçe arttığını ve tutku haline geldiğini dile getiren Öztürk, muhabbet kuşu beslediğini, bu kuşlara sevdiği kızın ismini verdiğini anlattı.

        Öztürk, şunları kaydetti:

        "Sevdiğime söyleyemediklerimi kuşlarıma söylüyor, onlarla dertleşiyor sohbet ediyordum. Bütün dertlerime iyi geliyordu. Sonra ticaret hayatımda insanlarla sorunlar daha fazla artmaya başladı. Birçok kişinin bana yanlışları oldu. İnsanları tanıdıkça hayvanlara daha çok yaklaştım. 6 köpeğim var. Birinin adını para koydum. Bunun yanında 60 tane kanaryam, 32 tane güvercinim, 250 tane balığım, 2 tane kınalı kekliğim, 15 tane tavşanım, 70 tavuğum, hindi, kaz ve ördek olmak üzere 435 tane hayvanımı besliyorum. Muhabbet kuşlarını görünce kalbim ne kadar çok hızlı atsa da sevmiyor, beslemiyorum artık."

        Aile olarak hayvanları sevdiklerini belirten Öztürk, hayvanlarla ilgilendiği zaman kendisini rahatlamış hissettiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler