Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ISPARTA (AA) - Isparta'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 2'si tutuklandı.

        Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince soruşturma doğrultusunda gözaltına alınan Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığında görevli 1 binbaşı ile 3 üsteğmenin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

        Ekipler, cep telefonlarında "ByLock" programı bulunan 2'si kamu görevlisi 4 kişiyi de gözaltına aldı.

        Adliyeye sevk edilen şüphelilerden eczacı A.E.T. ile bir kurumda görevli mühendis M.A "terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklandı. Diğer iki zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler