Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Cumhuriyetimizin, tarihimizin bize yüklediği misyonu yerine getirmek için mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz." dedi.

        Köse, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Denizli'de, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Denizli örgütünün kendine güvenen, yarın seçim olacakmış gibi çalışan, çok güçlü bir örgüt olduğunu, gönüllerinin bu örgütün enerjisinin Anadolu'ya, Doğu'ya, Güneydoğu'ya yayılmasını istediklerini belirtti.

        Kendisinin 79 ilde çalışma yaptığını, Denizli örgütünde özellikle kadın gücünü gördüğünü dile getiren Köse, buradan aldığı enerjiyi Anadolu'ya yaymak için yola devam edeceğini söyledi.

        İktidarın milli ve dini değerlerle toplumu şekillendirme çabalarının ülkeyi bugünkü noktaya getirdiği savunan Köse, hükümeti ve OHAL kapsamındaki uygulamaları eleştirdi.

        Kadınların cumhuriyet ve değerleri sayesinde sesini yükseltttiğini, hak ve eşiklik mücadelesi verdiğini, hemcinslerinin dertlerine tercüman, sorunlarına yardımcı olduğunu, başarılar elde ettiğini vurgulayan Köse, "İşte bunlardan biri de tam bundan 26 yıl önce 6 Ekim 1990'da demokrasi ve laiklik mücadelesi verirken bombalı bir suikast sonucu katledilen Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahriye Üçok'tur. Bizler onun yolundan ilerlemeye ve cumhuriyetin ve devrimlerinin savunucu olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin, tarihimizin bize yüklediği misyonu yerine getirmek için mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

        CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Arife Hatunoğlu, CHP PM Üyesi Gülizar Biçer Karaca ile CHP İl Başkanı Haşim Teoman Sancar'ın katıldığı toplantıda Köse, ilçe kadın kolları ile basına kapalı danışma toplantısı gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler