Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla Valisi Amir Çiçek Fethiye ilçesinde, şehit Piyade Yüzbaşı Özgür Özekin ve Ortaca ilçesinde şehit polis memuru Sefa Altınsoy'un ailesini ziyaret etti.

        Fethiye ilçesi Tuzla Mahallesi'nde şehit Piyade Yüzbaşı Özgür Özekin'in ailesini ziyaret eden Vali Çiçek'e İl Jandarma Komutan Vekili Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hüseyin Erkek, Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü İsa Eseoğlu eşlik etti.

        Ziyarette Müftü Koçak tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Vali Amir Çiçek şehidin eşi, annesi ve abisi ile yakından ilgilenerek onları teselli etmeye çalıştı.

        Ardından Ortaca ilçesine geçen Vali Çiçek ve beraberindekiler, şehit polis memuru Sefa Altınsoy'un ailesini ziyaret ederek taziyelerini sundular.

        Ortaca Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinde (METEM) Müdür Yardımcısı olarak görev yapan şehidin babası Faruk Altınsoy tarafından karşılanan Vali Çiçek, şehidin babası, annesi ve kız kardeşleriyle görüştü.

        Şehitlerin bıraktığı emanetlere sahip çıkılacağını belirten Çiçek, "Bizim için şehitlik, mertebelerin en yücesidir. Şehit ve gazilerimizin bizim için ülkemiz için yaptıkları fedakarlığın, ödedikleri bedelin büyüklüğünü ifade etmeye kelimeler yetmez. Bu nedenle devletimiz şehit ailelerinin, gazi ve ailelerinin her zaman yanındadır ve onlar için yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Şehit ailelerimiz için ne yapsak azdır." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler