Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Yönetim Kurulu Ekim Ayı Olağan Toplantısı Yalova Valisi Tuğba Yılmaz başkanlığında yapıldı.

        Sağlık Bakanlığı Kaplıca Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantı öncesinde katılımcılar Termal Tesislerini gezdi.

        Yılmaz, toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, bir yıllığına MARKA'nın dönem başkanlığını Yalova olarak kendilerinin yaptığını belirterek, "Öncelikle toplantımıza katılan illerimizin valilerine, belediye başkanlarına, yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra MARKA'da alınan kararların başta üye illerimiz olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

        Toplantıda, aylık ekonomik görünüm raporu, 2016 yılı Ağustos ve Eylül ayı harcama ve faaliyetlerinin sunumu ve değerlendirilmesi, 2016 yılı mali destek programları sözleşme süreçleri, Ajans tarafından verilen kümelenme eğitimleri hakkında sunum yapıldı.

        Toplantıya, MARKA Yönetim Kurulu Üyesi, Belediye Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile İl Genel Meclis Başkanları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler