Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Van'da Sürekli Eğitim Merkezi (VASEM) ile İzleme Değerlendirme Sınav Merkezi (İDS) düzenlenen törenle açıldı.

        Edremit ilçesindeki Süphan Mahallesinde Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın destekleriyle yapılan merkezlerin açılışını Vali İbrahim Taşyapan yaptı.

        Açılış töreninde konuşan Vali Taşyapan, yapılacak sınavların alt yapısı ve materyal basımının bu merkezlerde yapılacağını söyledi.

        Merkezlerin açılmasıyla Milli Eğitim Müdürlüğünün iyi bir imkana kavuştuğunu ifade eden Taşyapan, akademik başarının yükselmesi için açılan merkezlerin katkısının büyük olacağını kaydetti.

        Taşyapan, konuşmaların ardından açılışını yaptığı merkezleri gezerek, yapılan çalışmaları inceledi.

        Açılışa, Vali Yardımcıları İbrahim Özkan, Önder Can ve Musa Sarı, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe ile İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler