Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanacak.

        Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, Polatlı-Ankara yolunun 39-45 ve 48-53. kilometrelerinde üstyapı yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım, karşı yönden (Polatlı-Ankara) iki yönlü olarak sağlanıyor.

        İzmit-Karamürsel-Yalova yolunun Karamürsel şehir geçişi ile Yalova kavşağı 0-30. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle 31 Aralık 2017'ye kadar yol trafiğe kapatılacak. Kapatılan kesim 5 kilometreyi geçmeyecek. Bu kapsamda 30 kilometre içinde birden fazla farklı yerlerde sağ ve sol taşıma yolundan biri tamamen trafiğe kapatılacağından ulaşım, diğer yoldan iki yönlü gerçekleştiriliyor.

        Burdur il sınırı-Çubukbeli- Antalya devlet yolunun 0-24 kilometrelerinde sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler