Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş'un Hasköy ilçesinde Kızılay Hasköy Şube Başkanlığı tarafından anaokuluna giden 90 öğrenciye kıyafet ve oyuncak dağıtıldı.

        Kızılay Hasköy Şube Başkanı Ersin Matpan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla öğrencilere hediye dağıtımı yaptıklarını belirtti.

        Kaymakamlık, Jandarma Komutanlığı, Emniyet Amirliği, Mal Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığıyla yapılan görüşmelerle ilçede birlik beraberliği pekiştirecek yardımları projelendirdiklerini anlatan Matpan, "Çocuklarımızın mutlu olmasını, eğitimde daha üst düzeyde olmasını isteyenlerdeniz. Bunları yaparken çocukların maddi durumlarını gözetmeksizin tümüne hediyelerimizi dağıttık. Bu hediyeleri asıl dağıtım amacımız sadece gönül almaktır. Çocuklarımıza pantolon, tişört, oyuncak, şapka ve ufak tefek hediyelerimizi teslim ettik. Bu hediyeleri Türk Kızılayı adına teslim ederken Türk Kızılayına bağışta bulunanlara da buradan teşekkür ediyorum. Ayrıca okullarımıza bu tür ziyaretler gerçekleştirdiğimiz zaman öğrencilerimize Türk Kızılayını da anlatıp bilgi veriyoruz." diye konuştu.

        Dağıtım programına Hasköy İlçe Emniyet Amiri Uğur Çalık, AK Parti İlçe Başkanı Fırat Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel ve Şube Müdürü Gökan Bilgin katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler