Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünce yürütülen Öğreniyorum Öğretiyorum Üretiyorum adlı AB projesi kapsamında ilkokullarda çanta ve kırtasiye seti dağıtıldı.

        Gölbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Nazif Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karapınar, Yukarınasırlı ve Ozan köylerinde bugün başlatılan okul çantası ve kırtasiye seti dağıtımına Samsat, Gerger, Sincik, Çelikhan ve Tut ilçelerine bağlı ve öncelikli ihtiyacı bulunan köy okullarıyla devam edileceğini söyledi.

        Çetin, öğrencilere tişört, defter, kalem ve balon da verdiklerini belirterek, her bir okul için futbol, voleybol, basketbol topları ve flütlerden oluşan set de teslim ettiklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler