Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, belediye olarak çok önemli projelere imza attıklarını söyledi.

        Çal ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırımları inceleyen Zolan, Çal merkez ile Sazak Mahallesi'ni birbirine bağlayan yolun asfalt yapım çalışmalarını kontrol etti ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 121 Dev Proje kapsamında Çal'da hayata geçireceği otogar ile itfaiye hizmet binasının yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu.

        Çamlık Mesireliği’nde incelemelerde bulunan Zolan, AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

        Çal'da çok güzel işlere imza atmaya devam ettiklerini dile getiren Zolan, "Denizli merkezde ne varsa burada da o olacak" dediklerini, Denizli'deki 622 mahalleye aynı hizmeti götürmeye çalıştıklarını belirtti.

        Denizli Büyükşehir Belediyesinin, yeni kurulan büyükşehir belediyeleri içerisinde önde olduğunu anlatan Zolan, şöyle konuştu:

        "Çünkü, seçimlerden bir yıl önce yola çıktık tespitlerimizi yaptık. Şiarımız gece gündüz durmadan bu millete hizmet etmektir. Amacımız koltukta bir gün fazla kalmak değil, koltukta kaldığımız sürece bir fazla eser bırakmak. Denizli’de vatandaşlarımızın tek şikayeti var. Eskiden daha önce belediyeler çalışmıyor diye şikayet edilirdi. Şimdi çok çalışıyor diye şikayet ediliyor. Vatandaşlarımız haklı. Sabır göstererek bize büyük destek veriyorlar. Altyapı önemli. Altyapıdan sonra üstyapıyı da yapıp çalışmalarımızı bitireceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler