Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Karamanlı Belediyesi, cenaze hizmetlerinde kullanmak üzere soğutma sistemli cenaze nakil aracı aldı.

        Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cenaze aracının belediye tarafından alındığını, arkasındaki soğutma ve taşıma sistemlerinin ise hayırsever Anakadın Aydın tarafından bağışlandığını kaydetti.

        Başkan Selimoğlu, "Halkımızın acılı günlerinde yanında olarak, acılarını paylaşmak, vefat eden vatandaşlarımıza son görevimizi layıkıyla yerine getirmek için yerel yönetimler olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için hayırsever teyzemiz Anakadın Aydın'ın da katkılarıyla soğutmalı modern cenaze nakil aracını belediye filosuna kattık." dedi.

        Karamanlı Belediyesi araç parkını, en yeni ve modern araçlarla donattıklarını ifade eden Selimoğlu, eskiyen ve maddi yönden masraflı olan araçları hurdaya ayırarak temizlediklerini, belediyeyi yükten kurtardıklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler