Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi ve Mevlana Kalkınma Ajansınca (MEVKA) Karaman'ın turizm potansiyelini harekete geçirmek adına yürütülen "Karaman Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi" projesi kapsamında şehir merkezine ve ilçelere turizm bilgi kabinleri kuruldu.

        Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yerleştirilen "Karaman Tanıtım Noktaları" sayesinde vatandaşlar, Karaman'a dair birçok konu hakkında bilgi sahibi oluyor.

        Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, tanıtım kabinlerinin vatandaşların yoğunlukla bulunduğu resmi kurumların ve tarihi mekanların önüne yerleştirildiğini söyledi.

        Karaman'ın görülmesi gereken birçok yeri bulunduğunu ve buralar sayesinde insanların kenti tanıma imkanı bulduğunu ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

        "Tanıtım noktalarında Karaman'ın sahip olduğu tarihi değerler, kent yaşam kültürünün, tarihi mekanların, şehir manzaralarının anlatıldığı binlerce fotoğraf ve tanıtım filmleri bulunuyor. İl genelini kapsayan detaylı haritaların da bulunduğu bu noktalar, Karaman'ın tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Diğer yandan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde bulunan birçok tarihi mekanın önüne, o mekanı Türkçe ve İngilizce olarak anlatan levhalar yerleştirildi."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler