Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş İl Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında "Cami ve Kitap" adlı konferans düzenledi.

        Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansta konuşan Muş Valisi Seddar Yavuz, Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) tepki göstererek altın nesil yerine katil bir nesil yetiştirdiklerini söyledi.

        Alçakların 241 vatandaşı katlettiğini belirten Vali Yavuz, şöyle konuştu:

        "İşte bu FETÖ denen alçak, insanlara başınızı açın dediler, içki için dediler. Böyle fetvalar da vermediler mi? İnsanları öldürün dediler, yalan söyleyin dediler. 'Altın nesil yetiştiriyoruz' dediler. Ama katil nesil yetiştirdiler. Yetiştirdikleri bu katil nesil, 241 vatandaşımızı katletti ve bunu 'biz Müslümanız' diyerek yaptılar. Demek ki bu alan dikkat edilmesi gereken bir alan ve biz bu alanı önümüze gelene bırakamayız. Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu alanı en iyi şekilde organize etmesi, devletimizin din eğitimi konusundaki hassasiyeti arttırması gerekir. Eğer biz katı laiklik uygulamalarını yapmamış olsaydık, devletimiz bugün bu tehditlerle karşı karşıya kalmayacaktı." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler