Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli'den oluşan Kırşehir heyetinin Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile görüştüğü bildirildi.

        AK Parti Kırşehir İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Bakan Yılmaz'ı ziyaret eden heyetin, il genelinde eğitim yatırımları ve projeleri hakkında görüşlerini aktardığı ifade edildi.

        Çevre illerden de öğrencilerin tercih yaptığı Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi'nde öğrenci sayısının yüksek olmasından dolayı kontenjan arttırılması talebinin iletildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Mevcut Fen Lisesinin kontenjan sayısının az olması nedeniyle Kırşehir'de ikinci bir Fen Lisesinin açılması, 540 öğrenci kapasiteli Mesleki Eğitim Merkezi'nin fiziki standartlarının düşük olması sebebiyle binanın ve atölyelerinin yenilenmesi gerektiği sayın Bakanımıza iletildi. Mevcut öğretmen evinin Ahi Külliyesi Projesi alanı içerisinde kalması nedeniyle, yeni bir termal öğretmen evi yapılması konularında Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz ile görüşmelerde bulunduk."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler