Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Arpaçay Kaymakam Vekili Yusuf İzzet Karaman, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı Projesi'nin yürütüldüğü Kümbet köyünü ziyaret ederek yürütülen çalışmaları denetledi.

        Karaman, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, demiryolu hattının Kümbet köyünün içinden geçtiğini hatırlattı.

        Köyün içinden geçen demiryolu hattı güzergahında bulunan ev, ahır gibi binaların boşaltılarak yıkımının gerçekleştirildiğini belirten Karaman, "Çalışmaları yerinde görerek incelemelerde bulunduk. Burada yaklaşık 20 bina yıkılacak. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyeti söz konusu değil. Gerekli bütün çalışmalar yapıldı. Bu çok önemli projeyle Avrupa ve Uzakdoğu arasında Kafkaslar üzerinden doğrudan bağlantı gerçekleşmiş oluyor. İnşallah kısa sürede tamamlanacak olan proje, Kars bölgesinde istihdam ve ekonomiye önemli katkı sunacak." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler