Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Samsun'un Havza ilçesinde düzenlenen tarla gününde zirai makineler ve traktörlerin tanıtımı yapılarak tarla sürme tatbikatı gerçekleştirildi.

        İlçedeki bir traktör firmasının bayisi tarafından Ilıca Mahallesi Göldağı mevkisinde organize edilen tarla günü ve tatbikatına Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mehmet Tural, Karadenizbirlik Başkan Vekili Fahri Şahin ve çiftçiler katıldı.

        Burada yeni zirai aletler ve traktörlerin tanıtımı yapıldı, çiftçiler yeni teknolojileri deneme imkanı buldu.

        Tural, çiftçilerin traktörleri ve zirai aletleri arazide kendileri kullanıp test ettikten sonra alıp almamaya karar verdiklerini dile getirerek, faydalı bir program yapıldığını söyledi.

        Şahin de çiftçinin her türlü yeniliğe açık olması gerektiğini vurgulayarak, çiftçimizin tanıtım gibi etkinliklerle yenilikleri tanımasının önemini anlattı.

        Bayi yetkilisi Veli Kurt da etkinlik ile tarımda kullanılan yeni teknolojileri çiftçilerle buluşturmak ve traktörlerin performansını görmek istediklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler