Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü ilçelerinin altyapı sorunlarının yapılan yatırımlarla kısa süre içinde çözüleceğini bildirdi.

        Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ferizli ve Söğütlü'ye sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların devam ettiğini söyledi.

        Ferizli ve Söğütlü ilçelerini kapsayan 120 kilometrelik kanalizasyon hattı ve 40 kilometrelik içmesuyu hattı projesinin ilk montajını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Keleş, şehrin birçok noktasında altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

        Keleş, proje ile bölgedeki atıksu sorununu tamamen ortadan kaldıracaklarını belirterek, şunları kaydetti:

        "Çalışmalarına başladığımız 120 kilometrelik kanalizasyon hattı Karaman Atıksu Arıtma Tesisi ile entegre olacak. Proje ile Ferizli ve Söğütlü’de atıksu sorunu yaşanmayacak. Böylelikle iki ilçemizde doğaya atıksu karışmayacak. Ayrıca proje kapsamında Söğütlü’ye inşa edeceğimiz 40 kilometrelik içmesuyu hattı ile ilçemizin içmesuyu geleceğini garanti altına alacağız. İnşallah projemizin tamamlanmasıyla bölgede atıksu sorunu tamamen ortadan kaldıracağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler