Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Düzce'de düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayak yarışları tamamlandı.

        Kaynaşlı Motor Sporları Merkezinde gerçekleştirilen yarışlarda, MX kategorisinde Şakir Şenkalaycı, MX1 kategorisinde Shevki Shevkiev, MX2 ve Junior kategorilerinde Galip Alp Baysan, 85cc kategorisinde Furkan Valimaki, 65cc kategorisinde Ares Stefan Bengiç, 50cc kategorisinde Kaan Laslo, veteran kategorisinde Koray Uysal birinciliği elde etti.

        Dereceye girenlere ödüllerini, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Kaynaşlı Kaymakamı Tahir Yılmaz, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve protokol üyeleri verdi.

        Bin 430 metre uzunluğa ve 19 rampaya sahip parkurda iki gün boyunca mücadele eden sporcular, zaman zaman küçük kazalar yaşadı.

        Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Motor Sporları Merkezi'nde belirli günlerde yarışlar yapılmasını amaçlamadıklarını, tüm yıl boyunca hafta sonlarında etkinlik yapmak istediklerini söyledi.

        Bayraktar, ilçede ralli kros ve motokros alanlarında akademi açtıklarını belirterek, "Bunun ilerleyen yıllarda daha da gelişeceğine inanıyoruz. Madde bağımlısı ve diğer gençlerimiz burada kendilerine bir meşguliyet bulacaklar. Kötü alışkanlıklarından uzaklaşacaklar. Bölgemizde bunu minimize etmiş durumdayız. Gençlerimize faydalı olduğumuzu düşünüyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler