Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Enez Ziraat Odası Başkanı Recep Elmas, üye çiftçilere yönelik tohum satışının başladığını duyurdu.

        Elmas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üyelerine en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını, çiftçilerin her türlü tohumluk ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.

        Çiftçilere yönelik tohum satışlarının başladığını ifade eden Elmas, "Buğday çeşitlerimiz, Rumeli, Delabrad-2, Tekirdağ, Tina, Anforeta, Readable, Macar Fiğ, Bezelye isteğe bağlı diğer çeşitleri de temin ediyoruz. Üyelerimiz odaya sahip çıktıkları sürece biz de en iyi hizmeti yapmak için çalışıyoruz. 2017 yılı için destekleme dosyaları yapılmaya başlandı. Göreve geldiğimizde odayı 420 bin lira borçla aldık. Odamız, çiftçimize bir çuval değil, bir paket ilaç ve tohum veremez haldeydi. Şimdi ise herkes odamıza mal satabilmek için yarışıyor. Borçlarımızı da ödüyoruz, paramız da var. Odamız itibarlı bir konuma geldi." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler