Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Erkan Özdemir'in (20) cenazesi, askeri uçakla Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesindeki havalimanına getirildi.

        Şehit Özdemir’in naaşı, Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Avcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, askeri erkan, emniyet personeli ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

        Havalimanındaki törende, 17 Eylül’de Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan ve Çaycuma’da defnedilen Jandarma Uzman Çavuş Sacit Olcay Kabaklıoğlu'nun annesi Yeter Keskin de bulundu.

        Keskin, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu askerlerin omzunda cenaze aracına konulurken gözyaşı döktü.

        Şehit jandarma erin cenazesi, edilen duanın ardından konvoy eşliğinde memleketi Düzce’nin Yığılca ilçesine götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler