Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yönetim Kurulu Üyesi Şemsi Bayraktar, Kaynarca'ya SGK merkezi açılacağını bildirdi.

        Kaynarca ilçesinde bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Bayraktar, sosyal güvenlik konusunda çocukları ve toplumu duyarlı hale getiremedikten sonra sosyal güvenlik kurumunun büyüyemeyeceğini söyledi.

        Bu duyarlılığın topluma aşılanması gerektiğini belirten Bayraktar, bu anlamda Türkiye'nin her noktasında çok önemli çalışmalar yaptıklarını ve bunun meyvelerini aldıklarını belirtti.

        Bayraktar, Türkiye'de 500'ün üzerinde sosyal güvenlik merkezi olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

        "İhtiyaç duyulan her yere sosyal güvenlik merkezi açmaya çalışıyoruz. Sakarya'da da çalışmamız var. Kaynarca'ya bir sosyal güvenlik hizmet binası açmak istiyoruz. Kaynarca'da hizmet noktası açılma konusunda hem esnaf odalarımızdan hem de ziraat odalarımızdan talep var. Şu anda Kaynarca'nın dosyası hazır yönetimde görüşülecek. Kaynarca esnaf odasının kuruma vereceği salon da bu hizmet için yeterli güzel bir salon kendilerine teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde Kaynarca hizmet merkezi açılmasını yönetimde görüşüceğiz. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz, sosyal güvenlik merkezini burada açacağız. İnsanlarımız bizzat burada, Kaynarca'da rahat bir şekilde hizmet alma imkanı bulurlar."

        Bayraktar program kapsamında Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin, Belediye Başkanı Zeynur Özel’i ve Kaynarca Ziraat Odasını ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler