Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli-Devrek karayolu ihalesinin yapıldığını bildirdi.

        Çaturoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Ereğli-Devrek karayolunu 22 kilometrelik bölümünün ihalesinin ardından ilgili firmaya sözleşme tebligatının yapıldığını söyledi.

        Yolun 147 milyon 558 bin 11 liradan ihaleye çıktığını belirten Çaturoğlu, şu ifadelere yer verdi:

        "Yüklenici firma ile sözleşme imzalandıktan sonra yer teslimi yapılacak ve işe başlanacak. İşin bitim süresi ihale şartnamesinde ve sözleşmesinde 660 gün olarak tespit edilmiştir. Daha önceki yaptığımız açıklamalar doğrultunda yolun inşaatı 2018 yılının sonunda tamamlanmış olacak. Bilindiği üzere 22 ile 56 kilometre arasının ihalesi daha önceden yapılmış ve bu kesimde yapım işleri devam etmektedir. Bu kesimde de kalan işler için 2017 yılında ikmal ihalesi yapılacak. 2018 yılı sonunda hem Zonguldak-Ereğli hem de Devrek-Ereğli arası yolun yapımları tamamlanacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler