Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - Boyabat Alpagu Kültür ve Sporları Kulübü sporcuları, Kaymakam Ümit Hüseyin Güney'i ziyaret etti.

        Kaymakam Güney, sporcuları kabulünde yaptığı konuşmada, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak, yanlış yola gitmelerine engel olmak ve toplumda örnek birey olmaları sağlamak noktasında sporun ne kadar önemli olduğunu bildiklerini söyledi.

        Sporun kardeşlik ve birlik duygusunu güçlendiren önemli etkenlerden biri olduğuna işaret eden Güney, şunları kaydetti:

        "Genelde spor yapan, dövüş sporlarında başarı elde eden insanlara baktığımızda sokakta kavgaya gürültüye karışmadıklarını görüyoruz. Biz öğrencilerimizin okulda, esnaflarımızın, memurumuzun işinde herkesin kendi alanında başarılı olmasını istiyoruz ama bunun yanında kendilerini farklı kılacak, onlara teneffüs fırsatı, imkanı verecek sanatta, sporda bir uğraşı olmasını istiyoruz. Gençlerimizin bir spor kulübüne üye olarak düzenli olarak spor yapmasını arzu ediyoruz. Sizlerin toplumumuza başarılarınızla örnek olduğunuz için ailelerinizi ve hocalarınızı tebrik ediyorum. Şunu da vurgulayayım ki, başarı işin süsü, teferruatı. Önemli olan bir spor dalında düzenli ve bilinçli olarak faaliyet göstermektir."

        Kulüp antrenörü Murat Kanber ise kendilerine verdikleri destekten ötürü Kaymakam Güney ve diğer ilgililere teşekkür etti.

        Boyabat Alpagu Kültür ve Sporları Kulübü sporcuları, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'yı da ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler