Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Sorgun'un Yeniyer Belediyesi yeni aldığı vidanjör ve itfaiye araçları ile makine parkını genişletti.

        Belediye Başkanı Osman Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldenin en büyük eksikliklerinin yeni alınan makinelerle giderildiğini belirtti.

        Yılmaz, özellikle yeni aldıkları kanal açmalı vidanjörün işlerini önemli ölçüde rahatlatacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

        "Belediyelerin en önemli görevleri içerisinde beldenin temizliği, modernize edilmesi, su ihtiyacının giderilmesi ve yangınlara anında müdahale edilmesi gibi hizmetler gelmektedir. Bunun için 85 bin lira harcayarak bir kanal açmalı vidanjör aldık, bir de eski bir kamyonumuz vardı, onun üzerinde geniş çaplı bir tadilat yaptırarak itfaiyeye dönüştürdük. Bundan sonra kanal işlerimizde kendi aracımızı kullanacağız. Aynı zamanda bu aracımızla fosseptik çukurlarını temizleyip, tıkanan kanalizasyon kanallarını da açabileceğiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler