Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Gazipaşa ilçesinde engelli ve yaşlı vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak amacıyla Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali yapıldı.

        Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, belediyenin, engelli rehabilitasyon merkeziyle özel bireyleri topluma kazandırdığı ve engelli danışma merkezleri, engelsiz evler, ulaşılmayan engelli kalmasın projeleri ile engellilere her konuda yardımcı olduğu belirtildi.

        Belediyece ilçelerdeki engelliler için de çalışma yapıldığı ifade edilen açıklamada, bu kapsamda Gazipaşa'da engelli ve yaşlı vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak, sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali yapıldığı kaydedildi.

        Atatürk Caddesi Bakırcılar Çarşısı yanındaki park alanı içerisinde hizmet verecek Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali için yaptırılan prefabrik binanın montajının gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Engelli hizmet merkezi bünyesinde hizmet vermek üzere bir adet engelli ulaşım aracı da tahsis edildi. Engelli ulaşım aracı, Gazipaşa'da ikamet edip bedensel engeli olan, tekerlekli sandalye ya da yardımcı cihaz kullanması nedeniyle toplu taşıma araçlarını kullanamayan vatandaşların ulaşımını sağlayacak. Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokalinde sosyolog, temizlik işçisi, engelli hizmet aracında da araç şoförü ve araç hostesi olmak üzere toplam 4 kişi görev yapacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler