Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Hizan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve ilçe Gençlik Merkezince, sınavlara hazırlık kursları açıldı.

        Kursları gezerek öğrencilerin taleplerini dinleyen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ercan Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yönergesi çerçevesinde, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde mezun öğrenciler için YGS'ye hazırlık kursları açtıklarını söyledi.

        Açılan bu kurslara 62 öğrencinin katıldığını ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:

        "Kurslarımızda alanında uzman ve tecrübeli 7 öğretmenimiz tarafından branş dersleri veriliyor. Üniversiteye hazırlanan 62 öğrencimize, Hizan Gençlik Merkezi'nde düzenlenen 3 sınıfta eğitim veriliyor. Amacımız geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize iyi bir üniversite kazandırmaktır. Geçen yıl açtığımız kurslarda iyi bir başarı elde ettik. Çok sayıda öğrencimizi üniversitelere gönderdik. Bu yıl ki amacımız da öğrencilerimizi Türkiye'nin güzel üniversitelerine yerleştirmektir. Öğrenciler için elimizden geleni yapıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler