Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Balıkesir Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen Jandarma Er Erkan Özdemir'in ailesini ziyaret etti.

        Aksoy, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ve beraberindeki heyetle Özdemir'in ilçeye bağlı Aydınyayla köyündeki babası Şenol ve annesi Havvagül Özdemir'e taziyede bulundu.

        Bir süre şehidin annesi Havvagül ve babası Şenol Özdemir ile konuşan Aksoy, şehit Erkan Özdemir adını yaşatmak için Yığılca ilçesinde bir takım çalışmalar yapmak istediğini söyledi.

        Adalar Belediyesi olarak Yığılca Belediyesi ile ortak bir çalışma düzenleyeceklerini belirten Aksoy, "Şehit kardeşimizin adını yaşatmak için ilçede bir park yapmak istiyoruz. Bunun için Yığılca Belediye Başkanımız sayın Yiğit ile görüştük ve ortak çalışma yürüteceğiz. Türkiye'mizin başı sağolsun. Şehit yakınlarımızı ziyaret ettik ve onların acısını paylaştık." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler