Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Hizan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı kapalı spor salonu, gençlerin en çok kullandığı mekanlardan biri haline geldi.

        İlçedeki gençlerin kullanımına açılan kapalı spor salonu ve yanındaki stat, okul çıkış saatlerinde ve hafta sonlarında gençlerin akınına uğruyor.

        Öğrenci ve vatandaşların tesislerde sportif etkinlikler yaptığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhtullah Bingöl, öğrencileri buraya çekmek için daha çok spor etkinliği yapacaklarını dile getirdi.

        Öğretmenlerin de akşam mesai çıkışında spor etkinliklerine katıldıklarını söyleyen Bingöl, yeni çalışmalar yaparak 7'den 70'e herkesin spor etkinliklerine katılımını sağlayacaklarını aktardı.

        Havaların soğumasıyla etkinliklerin genellikle kapalı alanlarda yapıldığını bildiren Bingöl, "Burada çalışanlarımızın güler yüzü ve antrenörlerimizin de çalışmaları ile öğrencilerimiz güzel vakit geçiriyorlar. Özellikle çocuklar ve gençler bir çok spor dalında eğitim görürken, kendilerine sağlanan imkanlardan da oldukça memnunlar. Öğrencileri buraya çekmek için daha çok spor dallarında çalışmalara ağırlık vererek sporu sevdirmeyi ve çocukların olumlu yönde yönlendirmeyi hedeflemekteyiz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler