Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Erzurum'un Yakutiye ilçesinde, pazarcılar arasında"tezgah yeri" nedeniyle çıkan, bir kişinin öldürüldüğü bıçaklı kavgaya karıştıkları iddia edilen baba ile 2 oğlu tutuklandı.

        Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, Emin Kurbu Mahallesi Kars Kapı Caddesi kurulan pazarda Cengiz Karakuş'un (39) bıçaklanarak öldürülmesinin ardından olayla ilgili çalışma başlattı.

        Yapılan araştırmada Karakuş'u bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Serdar T. ile olayla ilgileri bulunduğu iddia edilen oğulları Batuhan T, Çağrı T. ve Muhammet T. polislerce yakalandı.

        Bu kişilerden adliyeye sevk edilen Serdar T, Batuhan T. ve Çağrı T, savcılıkta ifade verdikten sonra çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince "kasten adam öldürme" suçundan tutuklandı.

        Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Muhammet T'nin de emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, olayla ilgisi bulunduğu belirlenen Ö.U'nun da arandığı öğrenildi.

        - Olay

        Yakutiye ilçesi Emin Kurbu Mahallesi Kars Kapı Caddesi'nde kurulan pazarda Cengiz Karakuş (39) ile Serdar T. ve Batuhan T. arasında geçen hafta perşembe günü 'tezgah yeri" yüzünden kavga çıkmıştı. Kasığından aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Karakuş, hastanede hayatını kaybetmişti.

        Olay sonrası yapılan incelemede, öldürülen Karakuş'un "terör örgütü Hizb-ut Tahrir üyesi olmak" suçundan sabıkası olduğu ancak taraflar arasındaki kavganın siyasi bir yönünün bulunmadığı anlaşılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler