Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanı Ali Edip Budan, ilçede ihtiyaç sahibi 2 bin aileye kömür yardımlarının ulaştırıldığını belirtti.

        Afşin Kaymakamı Budan, 4 bin ihtiyaç sahibi aileye kömür yardımını ulaştıracaklarını belirterek, Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından her yıl ücretsiz olarak verilen kömürlerin kış şartları ağırlaşmadan ailelere teslim edileceğini söyledi.

        Kömür dağıtım çalışmalarını yerinde inceleyen Budan şunları söyledi:

        "İlçe Kaymakamlığı aracılığı ile her yıl yapılan kömür yardımıyla 4 bin ihtiyaç sahibi ailemize ulaşıyoruz. Ortalama olarak her ailemize 1 ton kömür yardımı yapıyoruz. Afşin, Kahramanmaraş'ın ilçesi olsa da mesafe ve rakım anlamında il merkezine göre farklı bir iklim yapısı kendini göstermektedir. İlçemizde kış daha soğuk ve sert geçiyor. Dolayısıyla bu kömür vatandaşımızın ısınmasını sağlaması için elzem bir ihtiyaç haline geliyor. Kaymakamlık olarak kömür yardımlarını kış mevsimi sert yüzünü göstermeden ailelere ulaştırma gibi bir hedefimiz var."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler