Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

        Atalay, mesajında, Unakıtan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

        Merhum Unakıtan'ın Edirne'ye ve Türkiye'ye büyük hizmetler yaptığını belirten Atalay, "AK Parti Hükümetimizde 3 dönem Maliye Bakanlığı yapan hemşehrimiz Edirne'mizin ağabeyi Unakıtan vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm AK Parti ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum." ifadesinde bulundu.

        AK Parti Lalapaşa İlçe Başkanı İsmail Arslan da Unakıtan'ın vefatının ilçede büyük bir üzüntüyle karşılandığını bildirdi.

        Unakıtan'ın Edirne'ye büyük hizmetler yaptığının altını çizen Arslan, şunları kaydetti:

        "Üç dönem Maliye Bakanlığı yapan hemşehrimiz Edirne'mizin ağabeyi Unakıtan vefat etti, başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler