Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk, Nusaybin ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

        Efetürk, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsun Özmen, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdulğani Bilge ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdulhakim Aytimur’u ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        İlçede şu anda 30 personelinin aktif olarak sahada görev yaptığını ifade eden Efetürk, ekiplerin son 40 günde 6 bin 138 haneyi ziyaret ederek gerekli incelemelerde bulunduklarını söyledi.

        Nusaybinli hemşehrilerinin her zaman yanında olduklarını belirten Efetürk, müdürlük olarak ilçede yapımına devam ettikleri sosyal hizmetler binasının açılmasıyla hizmeti vatandaşın ayağına götüreceklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler