Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'nın İnegöl ilçesinde bazı ziyaretlerde bulundu, iş adamlarıyla bir araya geldi.

        Kılıçdaroğlu, İnegöl ilçesindeki Mobiliyum AVM'yi ziyaret etti. İnegöllü iş adamlarının ne mucizeler yarattığını burada gördüklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

        "Olağanüstü güzel bir mekan. Son derece albenisi yüksek bir mekan. Buraya gelip gezen bütün yurttaşlar, hatta ticaret yapmak isteyenler gelip buraları görecekler, gezecekler. Türk işadamının yaratıcı zekasını, çalışkanlığını ve özverisini burada görmek mümkün. Bunu gerçekten büyük bir samimiyetle ifade ediyorum. Hiçbir yerden kredi almadan, kendi öz kaynaklarıyla ve dayanışma ruhu içinde böyle bir eserin meydana getirilmesi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak bana gurur vermiştir. Çalışan, üreten herkese yürekten teşekkür ediyorum."

        İnegöl'ün il olması konusunun sorulması üzere Kılıçdaroğlu, "Bana göre hiçbir sakıncası yok. Destek veririz." dedi.

        Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin "Başbakan Binali Yıldırım'ın bir açıklaması vardı. Başkanlık sistemini meclise getireceğiz demişti. Neler söylersiniz?" sorusuna, "Hele bir gelsin görelim bakalım." yanıtını verdi.

        Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra iş adamları ile basına kapalı yapılan toplantının ardından Ankara'ya hareket etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler