Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Erdemli ilçesindeki Esenpınar Ortaokulu'ndan yıllar önce mezun olan hayırsever ev hanımı Zühre Ramazanoğlu, ölen eşi Piri Yakup Ramazanoğlu anısına okuluna bilgisayar teknolojileri sınıfı kurdurdu.

        Ev hanımı Zühre Ramazanoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, geçmişte kendisinin okuduğu okula rahmetli eşinin adının verilmesi kaydıyla bilgisayar teknolojileri sınıfı kurduğunu söyledi.

        Gençlerin aydınlık geleceklere ulaşması için bu sınıfların çoğalması gerektiğini ifade eden Ramazanoğlu, "Çocuklarımız güle güle kullanıp vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetişsinler. Rahmetli eşim de bilgi teknolojilerini çok severdi. Onun adının bu sınıfta yaşayacak olması beni mutlu ediyor." diye konuştu.

        Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin de hayırsever ev hanımı Zühre Ramazanoğlu'na bilgisayar sınıfı kurduğu için teşekkür etti.

        Konuşmaların ardından sınıfının açılışı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler