Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük Belediyesi tarafından Çerçiler Merkez Mahallesi'nde yapılan sosyal yaşam merkezinin açılışı yapıldı.

        Açılışı töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük halkının duasıyla 7 yıldır hiç kimseye minnet etmeden ayakta durduklarını söyledi.

        Göreve gelmelerinin ardından alacakları olan personelin alacaklarını ödediklerini, emeklilik ikramiyelerinin dağıtıldığını ifade eden Vergili, "Bütün mahallerde sosyal yaşam merkezleri yaptık. Buralarda eğitimler düzenliyoruz. Bugüne kadar 100'ün üstünde arkadaşımıza okur yazarlık diploması verdik. Bana göre bütün sosyal yaşam merkezlerin maliyeti çıkmış oldu. Ben herkesten temizlik konusunda yardım istiyorum. Yere çöp atanlara dikkat edelim, çöp atanları ikaz edelim, çöp konteynırlarını kullanalım, etrafını kullanmayalım. Esnaf ve hane sahipleri bu konuda biraz destek verirlerse Türkiye'nin en güzel şehrini ortaya çıkartabiliriz." diye konuştu.

        Konuşmanın ardından sosyal yaşam merkezinin açılış yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler