Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Serik ilçesinde Rehberlik ve Araştırma Merkezi törenle hizmete girdi.

        Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde, Karadayı Mahallesi'ndeki eski belediye binasında faaliyete giren merkezin açılış töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, törende yaptığı konuşmada, ilçede bulunan rehabilitasyon merkezlerinde toplam 351 öğrencinin eğitim aldığını söyledi.

        Okullarda ise 13 özel eğitim sınıfında toplam 50 öğrenci, kaynaştırma sınıflarında 284 öğrencinin eğitim ve öğretime devam ettiğine dikkat çeken Ekiz, şunları kaydetti:

        "İlçemizde 700 civarında engelli çocuğumuz bulunmaktadır. Açılışını yapacağımız Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Aksu ilçemiz ile birlikte binin üzerinde bir rakama hitap edecek. Öğrencilerimiz, daha önce de Manavgat'taki rehberlik ve araştırma merkezlerinden faydalanıyordu. Serik'e de açılmasıyla öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimize çok büyük bir kolaylık sağlanmış oldu."

        Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ise, ekip ruhu olduğunda hiçbir işte engel çıkmadığını ifade etti.

        Törene, Vali Yardımcısı ve Serik Kaymakam Vekili Mehmet Yavuz, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Ece ve kamu kurum müdürleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler