Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Muş'un Mutki ilçesinde doğum yaptıktan sonra yaşamını yitiren 16 yaşındaki genç kızın, 15 gün sonra geçirdiği beyin kanaması nedeniyle öldüğü bildirildi.

        Valilikten yapılan açıklamada, 29 Eylül günü saat 18.00 sıralarında Muş Devlet Hastanesi görevlilerinin, Mutki ilçesine bağlı Özen köyünden 16 yaşındaki D.B'nin küçük yaşta doğum yaptığını bildirmesi üzerine konunun Mutki Cumhuriyet Savcısına bildirildiği belirtildi.

        Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine D.B'nin savcılığa sevk edildiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "D.B'nin babası Vahdettin B'nin müşteki ve imam nikahlı eşi olan Özcan Kardaş'ın şüpheli olarak ifadesi alınarak tahkikat evrakları muameleten 3 Ekim'de evraklarla gönderilmiştir. D.B, 12 Ekim günü geçirdiği beyin kanaması rahatsızlığı nedeniyle Muş Devlet Hastanesine oradan da Batman Bölge Devlet Hastanesine sevk edilmiş olup, şahıs 13 Ekim'de vefat etmiştir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler