Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 4. haftasında Kahramanmaraş Sakarya Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

        Şehitkamil Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk 3 haftayı 4 puanla tamamlayan yeşil-siyahlı Gaziantep temsilcisi, kendi evinde konuk edeceği Kahramanmaraş Sakarya Spor Kulübü karşılaşmasında 3 puan için mücadele edecek.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Antrenörü Yalçın Keleşoğlu, oynadıkları 3 maçta 4 puan elde ettiklerini, Kahramanmaraş Sakarya Spor Kulübü maçından da 3 puanla ayrılmak istediklerini belirtti.

        Taraftarlarına galibiyet yaşatmak istediklerini vurgulayan Keleşoğlu, "Ümit ediyorum ki 90 dakika sonra kaliteli bir futbolla hem izleyenlere keyif verir hem de amacımıza ulaşırız.” ifadelerini kullandı.

        Şehitkamil Belediye Spor Kulübü futbolcularından Ahmet Aslan ise, 90 dakika sonunda galibiyet elde ederek zirveye doğru çıkışı sürdürmek istediklerini kaydetti.

        Ligde zorlu bir virajdan geçtiklerini ifade eden Aslan, şunları kaydetti:

        "Uyum sürecimiz her geçen gün artıyor. Ligin 4 haftasında 3 puan için sahada olacağız. İç sahada puan kaybına tahammüllümüz yok. Tüm takım arkadaşlarımızla birlikte galibiyete kenetlendik. 90 dakika sonunda sahadan mutlu ayrılan taraf olmayı arzu ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler