Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Türkiye Belediyeler Birliği ve İç Anadolu Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenen Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Marmaris'de başladı.

        İçmeler Mahallesi'ndeki bir otelde düzenlenen mevzuat bilgilendirme toplantısına, İç Anadolu bölgesinden 80 belediye başkanı ve birim müdürü katıldı.

        İç Anadolu Belediyeler Birliği 2. Başkan Vekili ve Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının belediye başkanlarını bilgilendirmek, ihale başta olmak üzere yeni mevzuatlarla ilgili bilgileri aktarmak olduğunu belirtti.

        Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da toplantıda yaptığı konuşmada, belediye başkanlarını Marmaris'te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Toplantı, yarın sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler