Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Terme Belediyesi, şehir içi ulaşımı kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar kapsamında bisiklet park yerleri yapıyor.

        Belediye Başkanı Şenol Kul, Çay Mahallesi eski balık pazarında yapılan bisiklet park yerinde incelemelerde bulundu.

        İlçe merkezinin birçok yerinde Büyükşehir ve Terme belediyeleri tarafından yol yapım çalışmalarının devam ettiğini anlatan Kul, bu yerlerde bisiklet yolu da yapıldığını belirtti.

        Terme'de bisiklet kullanımının çok yaygın olduğunu dile getiren Kul, bundan dolayı okul, park ve diğer alanlarda da bisiklet parkları oluşturacaklarını söyledi.

        Hem ekonomik hem de çevre dostu bir ulaşım aracı olan bisikletlerin kullanımını teşvik etmenin ulaşımla ilgili projeleri arasında yer aldığını dile getiren Kul, "Çevre ve doğa dostu olan, beyin ve ruh sağlığımızı dengede tutan bisiklet sporunu yaygınlaştırmak istiyoruz. Bu kapsamda bisiklet park yeri hizmetimizi ilk olarak bu bölgede hayata geçirdik. Önümüzdeki süreçte ilçemizde ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de bisiklet park yerleri yaparak hizmete sunmayı planlıyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler