Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Araban ilçesine bağlı Elif Mahallesi'nde 25 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başladı.

        Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, beraberindeki heyetle beraber çalışmaları yerinde inceledi.

        Belediye Başkanı Özdemir, inceleme sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, kanalizasyon ve içme suyu ishale hattının tamamlanmasının ardından kilit taşı döşemesine başlandığını söyledi.

        Elif Mahallesinin 4 bin civarında nüfusa sahip olduğunu vurgulayan Özdemir, "İlçemizin en büyük mahallesi olan ve her geçen yıl gelişip büyüyen Elif kırsal mahallemizin sokaklarına başlatılan 25 bin metrekarelik 1. etap kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledik. Başta Gaziantep Büyükşehir Beleidye Başkanı Fatma Şahin olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler