Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, son yolculuğuna uğurlandı.

        Tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Alaplı Belediyesi eski meclis üyesi CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, için Alaplı Merkez Cami’sinde tören düzenlendi.

        Törene Sotka’nın yakınları, AK Parti Zonuldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpçu ve Ünal Demirtaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam CHP İl Başkanı Ahmet Altun, ilçe ve belde başkanları ile vatandaşlar katıldı.

        CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Sotka'nın, Atatürkçü ve cumhuriyet kadını olduğunu belirterek, "Onun aramızdan ayrılışı hepimizde derin üzüntüye sevk etmiştir. Onu çok özleyeceğiz. Alaplı'nın ve CHP’nin başı sağ olsun." dedi.

        Sotka, Ereğli ilçesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler