Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Siverek ilçesinde İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ihtiyaç sahibi 80 aileye et dağıttı.

        İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllüsü Ramazan Baylan, Siverek Yardımlaşma Derneği (SİYAR DER) aracılığıyla ilçedeki ihtiyaç sahibi 80 aileye et dağıttıklarını belirterek, hayırsever vatandaşların desteğiyle yardımların süreceğini kaydetti.

        - Viranşehir'de kitap kampanyası

        Viranşehir Hadi Kutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından kitap okumayı teşvik etmek amacıyla "al götür, oku getir" kampanyası başlatıldı.

        Okul müdürü Sedat Gören, gazetecilere yaptığı açıklamada, kitap okumanın önemine vurgu yaparak, projedeki hedeflerinin öğrencilere güvenildiği hissini vererek, buna sadık kalmalarını sağlamak ve bu sayede güvenilir bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

        Gören, proje kapsamında oluşturulan kitaplıktaki kitapların kayıtsız ve ücretsiz olarak öğrencilere verildiğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler