Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Soma'daki maden faciası sonrası Doğuş Holding tarafından madenci yakınları için yaptırılan 301 konutun kura çekiminin 22 Ekim'de yapılacağı bildirildi.

        Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Turgutalp Altıntepe mevkiinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun sahiplerinin kura ile belirleneceği ifade edildi.

        Açıklamada, maden faciasında hayatını kaybedenlerin mirasçılarına devredilmek üzere yaptırılan 301 konutun sahiplerinin Soma Belediyesi Gündüz Beder Kültür Merkezi'nde 22 Ekim'de Soma 2. Noterliği tarafından gerçekleştirilecek kura çekimi sonucu belirleneceği ifade edildi.

        Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, ilçede 2014 yılından yaşanan maden faciasının ardından Doğuş Holding ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi ortaklığında yapılan 301 konutun bittiğini, TOKİ tarafından yapılan 301 konutta ise altyapı eksikliklerinin tamamlanmasının ardından kura çekimi yapılacağını açıklamıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler