Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Soma ilçesind eyapımı devam eden çevre yolunda inceleme yapan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, "Cumhurbaşkanımızın Soma’ya yapacağı ziyaret öncesi çevre yolunu tamamlayıp ağır tonajlı kamyonları Soma içinden değil, çevre yolundan gitmesini sağlayacağız" dedi.

        Soma ilçesini ziyaret eden Milletvekili Berber, beraberinde Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş ve Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ile yapım çalışmaları devam eden çevre yolunda incelemede bulundu.

        İnceleme gezisi ardından gazetecilere açıklamada bulunan Berber, kamulaştırmalarda yaşanan sıkıntılardan dolayı gecikmelerin yaşandığına dikkat çekerek, "Yolun kısa zamanda tamamlanacağı düşüncesindeydik. Fakat çalışmalar başlayınca karşımıza çıkan kamulaştırma olayları bizim hızımızı kesti. Bazı yerlerde kamulaştırmalar kolayca yapıldı, bazı yerlerde de vatandaşlarımız yardımcı olmayınca kamulaştırmalar yapılamadı." dedi.

        "Her ne kadar önümüze bu engeller çıksa da, biz bu yolu trafiğe açacağız." diyen milletvekili Berber, "Cumhurbaşkanımızın Soma’ya yapacağı ziyaret öncesi çevre yolunu tamamlayıp ağır tonajlı kamyonları Soma içinden değil, çevre yolundan gitmesini sağlayacağız. Bu konuda şu anda önümüzde hiçbir engel görmüyorum. Karayolları yetkilileri ile çevre yolunun üzerinde bulunan Savaştepe köprüsünün yenilenme çalışmaları ve bu köprüden Soma istikametine kadar olan yol genişletme çalışmaları bir ay içerisinde tamamlanacak. Ayrıca bundan sonra çalışmalar burada tamamlandıktan sonra da Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi kavşağında bulunan trafik lambalarından Savaştepe Kavşağına kadar olan kısım çalışmaları da yine Karayolları tarafından yapılacak." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler