Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Gümüşhacıköy ilçesinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrenciler için madalya töreni düzenlendi.

        Gümüşhacıköy Spor Salonu'nda düzenlenen programda konuşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Necmi Kılıç, sporun ve hareket etmenin önemli olduğunu ve spor alışkanlığının bütün topluma kazandırılması gerektiğini söyledi.

        Sporun herkes tarafından yapılmasını ve bir alışkanlık haline getirilmesi gerektiğini ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

        "Ülkemizde amatör sporun gelişmesi gençlerin, çocukların daha uygun ortamlarda spor yapmaları için çok büyük boyutlarda spor tesisleri yapılmış ve yapılmaya da devam etmektedir. Gümüşhacıköy ilçemizde de kurulan birçok sosyal tesis, spor alanları 7'den 70'e sportif hareketliliğin, birlik ve beraberliğin sağlanması, yeni yatırımlarla gençlerimizin modern tesislerde spor yapmalarına imkan sağlanması adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Gümüşhacıköy'de sağlam bir spor alt yapısı oluşturarak gençlerimize sporu sevdirmek en büyük önceliklerimizdendir."

        Konuşmaların ardından çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi.

        Törene, Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin, Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Turgut İleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler